Welcome to Satisfaction 2018

Welcome to Satisfaction 2018

Welcome to Satisfaction New Style

De locatie was nieuw, het concept was nieuw maar de sfeer was als vanouds. Net als de lange rijen bij de ingang. Omdat het nogal koud was die 13e januari, had iedereen een warme jas aan en dat gaf de garderobemeisjes meer dan handenvol werk. Maar het geduld werd beloond met stuk voor stuk indrukwekkende optredens van Act on Demand, Alice in Wonderbra en The Scientists.

Warm gevoel
Het Danscentrum Rosmalen gaf de bezoekers een warm thuisgevoel en dat was zichtbaar te merken aan het publiek. De sfeer was opperbest in de twee volle zalen met dik zeshonderdenvijftig bezoekers waaronder trouwens behoorlijk wat nieuwe en ook jonge gezichten.

Mensen die het te warm kregen konden lekker afkoelen op het knusse foodplein waar lekkere hapjes van Food On Wood en De Kookstudio ruimschoots voorhanden waren. Ook hier was aan het begin van de avond trouwens live muziek van enkele vocalisten en muzikanten die een akoestisch optreden verzorgden.

Voor veel bezoekers kwamen de slotnummers tegen half twee ‘s-nachts toch nog te vroeg. Welcome to Satisfaction 2019 is op zaterdag 12 januari. Hou daar maar rekening mee.