Welcome to Satisfaction 2019

Welcome to Satisfaction 2019

Welcom to Satisfaction ………..sfeervol, spetterend, springlevend !

Het was een ware happening afgelopen zaterdag in de Kentering met Welcome to Satisfaction. Vanaf de eerste tot laatste minuut was het genieten met live muziek van de bovenste plank . Een opvallend gemêleerd publiek (én van alle leeftijden) beleefde een avond in een ongedwongen sfeertje met spetterende optredens. Op vele fronten een editie dat de boeken in gaat als een springlevend ‘Welcome to Satisfaction’.

Bezoekers kregen bij aankomst buiten al een ‘welkom’ van Marieke & Friends. Op het pleintje gaven zes muzikanten een voorproefje op wat er binnen komen zou. Regen kwam echter af en toe met bakken uit de lucht, en dat gooide hier wat roet in het eten. Hierdoor werd het pleintje gaandeweg de avond wat minder bezocht.

Binnen was het te doen !
Bezoekers snelde zich van de ene naar de andere zaal om maar niks te hoeven missen. In de Blauwe Zaal genoten de echte muziekliefhebbers met volle teugen van The Woodstock Tribute Band. Na afloop kreeg deze band van een dankbaar en enthousiast publiek ‘we want more’ te horen. Dát resulteerde in een toegift waarbij ‘with a little help from my friends’ een mooie climax was van dit optreden.
Een evenzo goed optreden verzorgde de band Faith met swingende nummers van George Michael. De dansvloer stond mudvol en onder leiding van leadzanger Harrie van Grinsven pakte deze band met een puike performance het publiek helemaal in.

Suitz….schot in de roos
Elk jaar is het voor de organisatie een uitdaging om juist boven iets speciaals te brengen. En dat is met Suitz helemaal gelukt. Een schot in de roos.
Met name de jonge bezoekers van Welcome to Satisfaction amuseerden zich hier opperbest. Het zaaltje was tot de nok toe gevuld.

In de Theaterzaal speelde de coverbands de Blitz en Lucky Nine om toerbeurten, waarbij met name de laatste band een aanstekelijk optreden weggaf. Het publiek was van een aantal medleys zichtbaar onder de indruk. Lucky Nine liet de zaal swingen.

Op een haar na uitverkocht
Welcome to Satisfaction was nagenoeg uitverkocht. En dát was nou de bedoeling van de organisatie. Een meer dan goed gevulde Kentering en net niet te druk. Hier en daar was het helaas toch wat dringen, maar dat lag meer aan het feit dat sommige bezoekers persé een optreden niet wilden missen.

Warm onthaal Kentering
De organisatie is maar wat in hun nopjes dat Welcome to Satisfaction weer terug is bij de Kentering. Daar hoort dit evenement thuis. Complimenten en waardering gaan uit naar Anke en Patrick met hun medewerkers. Zij zorgden stuk voor stuk voor een gastvrij ontvangst. Dat alles droeg absoluut een steentje bij aan een bijzonder geslaagde editie van Welcome to Satisfaction.

In 2020 staat er weer een nieuwe editie op het programma. Dat is dan zaterdag 11 januari. Bij Satisfaction draaien de raderen nu al !