Welcome to Satisfaction 2015

Welcome to Satisfaction 2015

Enthousiasme over Welcome to Satisfaction

Het hing op zaterdag 10 januari niet met de benen buiten in De Kentering. Maar dát wil Satisfaction juist als organisator ook niet meer. De bezoeker letterlijk de ruimte geven om te genieten van de muziek maar ook van de ontmoeting met andere bezoekers, is één van de belangrijke speerpunten van Welcome to Satisfaction. En dat is meer gelukt, het was heel gezellig druk bij Welcome to Satisfaction.

De zes bands bleken goed op elkaar aan te sluiten waardoor een heel breed en afwisselend repertoire werd voorgeschoteld. Of je in Theaterzaal genoot van DWARS en Skipmondays of van The Hot Studs met hun aanstekelijke rock&roll  in de Blauwe Zaal. Daar kwam de mengelmoes van verschillende muziekstijlen met de andere bands Dafunq en The Welcome Band perfect uit de verf. Alles sloot uitstekend op elkaar aan.

Zonder ook maar één band te kort te doen, was toch Poor John één van de smaakmakers. In het bovenzaaltje, waar normaal gesproken plaats is voor honderd man verdrongen zich regelmatig veel meer muziekliefhebbers om het optreden van Poor John mee te maken.
De broers Jacco en Lennard Kiezenbrink uit het Twentse Hengevelde zetten met hun optredens alles op zijn kop. Zij genoten er zichtbaar van en het publiek niet minder.

Welcome to Satisfaction  2015 gaat in de boeken als wederom een bijzonder geslaagde editie. Met geweldige bands, goed geluid, prachtige lichtshow, gastvrije Kentering en niet vergeten….fijn publiek.