Welcome to Satisfaction 2020

Welcome to Satisfaction : editie 2020 ……. een dik waarderingscijfer

In een straal van honderden meters rond De Kentering stond het zaterdag 11 januari zwart van de fietsen. Knapperende en sfeerbepalende vuurkorven gaven de bezoekers letterlijk een warm welkom bij Welcome to Satisfaction. En aan het begin van de avond begroette zanger/gitarist Emilio de bezoekers op een muzikale en humoristische wijze.

Eenmaal binnen voelde je in drie zalen een ontspannen sfeer bij de mensen die niet alleen voor goede muziek maar juist ook voor de fijne contacten en gesprekken kwamen. Die goede muziek zat trouwens wel snor, of je nu voor De Blauwe Zaal, de Theaterzaal of het bovenzaaltje koos, je kwam altijd wel aan je trekken. Nieuw was het in ere herstelde balkon waar je een prima kijk op het grote podium en het dansende publiek had. Zowel SIGS als K’bam zorgden in die zaal voor een spetterend optredens. Qua muziekstijlen vulden beide bands elkaar perfect aan. De dansvloer stond snel vol en dat bleef tot de laatste noot iets na enen.

Dát was in de Blauwe zaal met Fellow Session en Faith evenzo. Ook daar werd lekker geswingd op aanstekelijke nummers van onder andere Pink en George Michael. Bezoekers konden ruimschoots uit de voeten. Iets dat door de positieve reacties als plezierig en aangenaam wordt ervaren.
De bovenzaal heeft toch elk jaar weer een grote aantrekkingskracht, wanneer er wordt opgetreden is dat zaaltje steeds te klein voor zoveel publiek. De organisatie probeert elk jaar juist daar een verrassende act te boeken, en met het duo Bart & Alex was het wederom een schot in de roos. Een optreden waar nog lang over zal worden nagepraat. De bezoekers genoten met volle teugen.
Al met al geeft de optelsom weer een heel dik waarderingscijfer voor de editie ‘2020’.

Foto’s zijn gemaakt door Ben Nienhuis van BWC Pictures.