Welcome to Satisfaction 2016

Welcome to Satisfaction 2016

Een schot in de roos

De programmamakers van Welcome to Satisfaction hadden het dit jaar goed voor elkaar. De combinatie van de zes bands overtuigde negenhonderd bezoekers ervan een toegangskaartje te kopen voor dit jaarlijkse evenement in De Kentering. En daarmee was de happening uitverkocht.

Het reünie karakter is er een beetje vanaf, maar niet het gezellige ontmoetingselement. Opvallend was het groot aantal jongere bezoekers, een tendens die al een paar jaar gaande is, maar dit jaar een grotere vlucht nam. Ook mooi om te zien dat veel bezoekers vanuit de Groote Wielen en Empel richting De Kentering togen. Gelukkig ontdekken ook zij dat er in het centrum van Rosmalen best wel wat te beleven valt. Voor de toekomst van het evenement een goede ontwikkeling.

Stagneerde de kaartverkoop de laatste jaren enigszins, dit jaar kwam de teller weer aan de top van een kleine 1000 bezoekers. Een maximum dat wordt gehanteerd om te voorkomen dat het te druk wordt om gezellig te genieten, te dansen en te kletsen. Dat zijn de kenmerken die Welcome to Satisfaction al jarenlang tot een succes maken.