Dansen Op Vinyl 2019

Dansen onder een tropische zon

Zaterdag 24 augustus 2019 haalde de thermometer op de Driesprong met gemak de 35 plus. Onder een ziedende zon was heel actief en energiek dansen een beetje veel van het goede. Toch genoot jong en oud van de talloze muziekjes die door de DJ’s gedraaid werden. De terrassen zaten al snel vol en dát bleef zo tot diep in de avond.
’s Avonds was het heel wat aangenamer om te vertoeven. Naast een acceptabel zwoel temperatuurtje zorgde onder andere Marc van Nuland voor een heerlijke avondje dansen op disco en soul classics. De dansvloer was meer dan goed gevuld.

De dag er op werd Dansen Op Vinyl voortgezet met wederom muziek voor iedereen. De stapel met aanvragen voor een vinylplaatje liep zo hoog op, dat niet aan alle muzikale wensen kon worden voldaan. Toch waren vele bezoekers bereid een bescheiden centje beschikbaar te stellen voor het goede doel. De opbrengst van € 513,25 was ditmaal voor de Samenloop voor Hoop Rosmalen. In de optiek van Satisfaction een goed doel waarvoor de opbrengst prima besteed is.

In de loop van de dag vulde de Driesprong met steeds meer bezoekers. De ene om te genieten van een drankje op de volle terrassen , de andere wat meer voor het maken van een dansje op de heerlijke muziek die door de zeven discjockeys gepresenteerd werd.
Ook het optreden van The Hip Hop Basement trok menigeen naar de Driesprong.
Dansen Op Vinyl 2019 was een geslaagde editie. Daar zijn de foto’s getuige van.