Dansen Op Vinyl 2018

Dansen Op Vinyl 2018

Het vinyl klonk weer volop

Het weer mocht dan voor het eerst na twee zomerse maanden wisselvallig zijn, dat was de stemming bij Dansen op Vinyl op 25 en 26 augustus niet. Het evenement toverde bij vele honderden mensen (vooral op zondag) een glimlach op het gezicht en zag je de blik van herkenning wanneer de acht bij toerbeurt optredende DJ’s de singletjes op de draaitafel legden. Negentien uur non-stop muziek, verspreid over de zaterdag en zondag, waarbij de discotheek van Satisfaction met meer dan tienduizend vinyltjes een prima voedingsbodem was. De TV-schermen, beschikbaar gesteld door Marc van Nuland van Party Planet, deden daar nog een schepje bovenop. Het was niet alleen maar luisteren én kijken, er werd ook volop gedanst en genoten van dansdemonstraties.

Verrasten op zaterdag enkele pittige buien het aanwezige publiek, op zondag was het een stuk aangenamer. En dat had natuurlijk invloed op de ongedwongen stemming die je op De Driesprong proefde. Beetje luisteren naar de muziek, zwaaien naar een oude bekende en lekker bijkletsen met iedereen waar je spontaan mee aan de praat raakte. De terrassen van Horeca De Driesprong waren nagenoeg volop bezet en ook op het plein stonden er nog velen lekker te keuvelen aan de hangtafels.
Daarnaast waren de optredens van Dans en Balletstudio Geraldine een lust voor het oog. Het enthousiasme spatte van de dansvloer.

Voor het goede doel ‘Vrienden van Annenborch’ dat aan dit evenement was gekoppeld, werd via verzoeknummers en een vrije gift een bedrag van maar liefst € 558 opgehaald. Een mooi resultaat dat nog mooier werd toen een anonieme sponsor het bedrag verdubbelde waardoor € 1116 naar Vrienden van Annenborch kan worden overgemaakt. Geweldig.
Hopelijk volgend jaar weer Dansen op Vinyl.

Stem tussen 31 augustus en 24 september op Satisfaction bij de Rabobank Clubkas Campagne. Dat kan alvast een financieel bodempje leggen voor volgende evenementen van Satisfaction Rosmalen.