Satisfaction House Live 2019

Satisfaction House Live 2019

Alle oortjes waren gespitst

Het was weer zo’n heerlijke, gezellige specifieke Satisfaction avond. De vertrouwde gastvrijheid van Danscentrum Rosmalen was een perfecte basis voor publiek en artiesten om invulling te geven aan Satisfaction House Live op 6 april.
De Do You Remember Band van Diana Huismans ging de uitdaging niet uit de weg om de tientallen, vaak niet eenvoudige, songs muzikaal te begeleiden. De negen solisten die soms in hun eentje maar ook als duo, trio of nog breder verband optraden hadden er duidelijk plezier in en wisten de aandacht en de waardering van het publiek de hele avond vast te houden. De oortjes waren dan ook steeds gespitst.
Het niveau dat op het podium werd bereikt lag hoog, erg hoog. Wanneer je bijvoorbeeld bij de medley van ABBA de ogen sloot zou je zweren dat de originele bezetting naar Rosmalen was afgereisd. Maar niet alleen deze medley zorgde voor kippenvel bij veel enthousiaste bezoekers, er waren veel meer nummers die het danslustige publiek in vervoering brachten. En DJ Ger Nijkamp deed daar in de pauzes nog eens een schepje boven op. Toen de laatste noten zo rond een uur door de zaal golfden vonden veel bezoekers het spijtig dat de avond zo snel voorbij was gevlogen. Het was weer zo’n evenement dat in de rijke historie van Satisfaction kan worden bijgeschreven. En voor herhaling vatbaar volgens veel bezoekers.

Fotoreportage is van Ben Nienhuis (BWC Pictures)