FietsENmenu2018

FietsENmenu 2018

FietsENmenu opnieuw verrassend

Zo’n honderdtwintig deelnemers vertrokken zaterdag 26 mei vol verwachting en heel nieuwsgierig naar de plek waar hun fiets was heengebracht. Dit keer bleek dat bij ‘De Helden van Kien’ in Sint Oedenrode te zijn. Onder een strakblauwe hemel en met een licht briesje werd begonnen aan de uitgezette en prachtige route. Veertig kilometer werd, over de dag verspreid, afgelegd langs de mooiste plekjes en smakelijke horeca locaties. Met in het programma goed gedoseerde opdrachten en vragen was FietsENmenu 2018 een honderd procent geslaagd event dat heel geanimeerd – door o.a. Bourgondisch Genieten –  werd afgesloten in Danscentrum Rosmalen op Landgoed Coudewater.

Bij het Danscentrum vond ook de prijsuitreiking plaats.

Derde prijs ging naar de groep ‘De Halve Zolen’, tweede werd ‘Nooit Nie Nuchter Nie’ en als eerste kwamen geheel tegen hun eigen verwachting in ‘De Keienkussers’ uit de bus.

Naast de wisseltrofee bood Luuk Sluiter van Bourgondisch Genieten samen met Satisfaction deze groep een kookclinic aan bij Bourgondisch Genieten.

De zestiende editie van FietsENmenu is er eentje om in te lijsten. Volgend jaar staat zonder enige twijfel het outdoor-event weer op de agenda van Satisfaction. Dan zaterdag 15 juni !