Satisfaction House Live 2017

Satisfaction House live@bottles

Legendarisch avondje ‘Satisfaction House’ bij Bottles

Met het muzikale evenement Satisfaction House Live @ Bottles werd zaterdagavond het vijftigjarig bestaan feestelijk en swingend afgesloten. Café Bottles aan de Driesprong zat tjokvol en puilde van de eerste tot laatste minuut uit met meezingende en dansende bezoekers. Jong en oud nam al een voorproefje op de TOP 2000.

De nummers werden om toerbeurten uitgevoerd door de vocalisten Ad en Josine Westelaken, Berry van Creij, Jan Kroon, Malu Koning, Louise van der Togt , Marieke van der Plas en Tony Bodar. De Do You Remember Band , onder begeleiding van Diana Huismans, droeg een belangrijk steentje bij aan een legendarisch avondje live-muziek.

Top 2000
De meeste nummers waren heuse evergreens en scoren in de Top 2000, die tussen Kerst en Nieuwjaar op Radio 2 wordt uitgezonden, ongetwijfeld stuk voor stuk hoge ogen. Van David Bowie tot André Hazes, van Prince tot Neil Diamond, Donna Summer en Bon Jovi. De interactie met het enthousiaste publiek was optimaal. Vocalisten en bandleden stonden op enkele centimeters van de bezoekers. Bij heel wat nummers klonk het als één meezingende massa.

Verrassing
Het ‘Satisfaction House’ kende ook nog een verrassing. Tussen de eerste en tweede set betrad zanger/gitarist Hennie Korsten de bühne om met een nummer van John Denver een ode te brengen aan Satisfaction. Een optreden dat door publiek en organisatie in dankbaarheid werd ontvangen.

Overvol café
‘Volgepakt’ was het bij Bottles zeker. Nagenoeg de gehele avond was er haast geen doorkomen aan. Op het verwarmde en overdekte terras moesten vele bezoekers geduldig afwachten om vervolgens alsnog binnen een plekje te kunnen vinden.

Rond de klok van een uur sloten alle vocalisten toepasselijk af met ‘Satisfaction’ van The Stones en ‘I ‘ve got the music in me’ van Kiki Dee. Na de laatste klanken kwam er ook een einde aan het jubileumjaar van Satisfaction dat terug kan kijken op een prachtige reeks van activiteiten en evenementen. Een ‘rustmoment’ kent de stichting niet, want het vizier richt zich nu op het evenement Welcome to Satisfaction New Style dat zaterdag 13 januari op het programma staat bij het Danscentrum Rosmalen aan de Berlicumseweg.
De vrije kaartverkoop hiervoor start zaterdag 16 december a.s.

Fotoreportage is gemaakt door Karel Goossens