Bevrijdingsplein 2018

5 mei 2018

Eerste Bevrijdingsplein een grandioos succes.

Zaterdag 5 mei was de Driesprong in Rosmalen omgetoverd tot een knus en sfeervol Bevrijdingsplein. Verschillende verenigingen, stichtingen- waaronder Satisfaction Rosmalen- , het Rodenborch College en horecaondernemers trokken gezamenlijk op om voor een breed publiek een sprankelend programma voor te schotelen.
Mede dankzij een stralende zon lukte dat in alle opzichten en het eerste Bevrijdingsplein werd dan ook een grandioos succes.

Al vroeg was het een drukte van belang in hartje Rosmalen waar een groot podium was opgetrokken. Overdag waren er een aantal stands waarin de essentie van vrijheid gepresenteerd werd. Van ‘s-morgens elf tot ‘s-avonds elf was er een doorlopend programma met optredens van zangers en zangeressen, muziekvereniging St. Cecilia en DJ’s.
Ros Radio bracht de gehele dag een live-verslag van alle activiteiten.

De avond werd door Satisfaction Rosmalen afgesloten door twee coverbands de bühne te laten betreden. Om toerbeurten zorgden Fellow Session en KnockOut voor een prachtig slotstuk. Menig bezoeker heeft met volle teugen van het Bevrijdingsplein. Er bestaat geen twijfel of het evenement in Rosmalen volgend jaar weer op het programma zal staan.

Fotoreportage van Maarten van Caldenburg en Karel Goossens.