TOP 2000 Café Rosmalen 2023

TOP 2000 Café Rosmalen 2023

Van 27 tot en met 30 december kun je voor de 2e keer van 15.00 tot 23.00 uur in De Kentering genieten van allerlei activiteiten en optredens met het TOP 2000 Café Rosmalen.
Rode draad is de TOP 2000 die vanuit Hilversum op een groot scherm de tijdelijk ingerichte Rosmalense huiskamer wordt binnengehaald.
Alle dagen is de toegang gratis en voor alle leeftijden.

Sfeervolle ambiance
De Blauwe Zaal van De Kentering ondergaat een ware metamorfose. Die wordt omgetoverd tot Dé Huiskamer van Rosmalen. Bij binnenkomst is direct de sfeervolle ambiance voelbaar. Zo tussen Kerst en Nieuw is met het hele gezin, vrienden, buren of wie dan ook gewoon gezellig om er te zijn.

Van alles te beleven
In het TOP 2000 Café Rosmalen is er elke dag wel iets leuks te beleven. Activiteiten zijn er meer dan genoeg. Wat dacht je van een quiz, dansvoorstelling, workshops en een waslijst aan live optredens. Daarnaast kun je er knutselen, schilderen, een kaartje leggen, een gezelschapsspel doen,..….noem maar op ! Het is allemaal voorhanden.

Live optredens
Ook zijn er elke dag live optredens waarbij we zorgen voor flink wat afwisseling. De optredens zijn semi-akoestisch waarbij het huiskamer-gevoel prima tot z’n recht komt.
In het kort is het programma :

Woensdag 27 december
‘s-Middags staat gereserveerd voor het Rodenborch-College. Deze school kent heel wat muzikale en vocale talenten. Laat je verrassen, het is meer dan een bezoekje waard.
In de avond treedt de band Pasta op.
Deze semi-akoestische band brengt nummers van o.a. The Kinks, Bruce Springsteen, Joe Cocker, Golden Earring, David Bowie enz. Een hoog TOP 2000 gehalte, dus.

Donderdag 28 december
Ook dan staat aan het begin van de middag weer optredens van het Rodenborch-College gepland. Hoe, wat en wie ? Loop gewoon gezellig eens binnen voor een bezoekje en je gaat ’t beleven.

Popkoor Just Between
Aan het einde van de middag trekken we de lijn van optredens door. Just Between uit Nuland betreedt dan het podium.
Onder leiding van dirigent Maarten Willemsen brengt het koor een repertoire van pop, ballades, Nederlandstalig en nog veel meer.

’s-Avonds is het na de TOP 2000 quiz de beurt aan de band Snapshots !
De band maakt sfeervolle liedjes en legt daarbij de nadruk op nummers met meerstemmige zang.  Denk daarbij bijvoorbeeld aan liedjes van Bill Withers, Adèle, Ramses Shaffy, Acda en De Munnik en nog veel meer. Voor elk wat wils dus en niet weg te denken uit de TOP 2000 lijst.

Vrijdag 29 december
Ook Dans & Balletstudio Geraldine is van de partij. Aan het einde van de middag volgt er ongetwijfeld weer een prachtige dansvoorstelling met herkenbare nummers uit de TOP 2000.

De avond is voor degene die het pittige rockwerk uit de TOP 2000 niet schuwt. Met de vierkoppige band Face to Face ben je dan aan het juiste adres. Van Meatloaf tot Anouk, van AC/DC tot Queen, van Beth Hart tot Kane. Wil je eens flink uit je bol gaan, dan ben je zeker deze avond aan het juiste adres.

Zaterdag 30 december
Na de finale van de TOP 2000 quiz sluiten we wederom  ‘live’ af met een optreden van de Do You Remember band. Onder de bezielende leiding van Diana Huismans krijg je een gevarieerd en breed repertoire uit de TOP 2000 te horen. Met gastvocalisten Malu Koning, Louise van der Togt, Marieke van der Plas en Joost van Berkel ga je feestvierend en swingend (bijna) het jaar uit.

Ros Radio én TV
Ook Ros Radio is met het TOP 2000 Café Rosmalen weer aanwezig. En zelfs deze keer met een uitbreiding. Ook Ros TV is van de partij.
En dat zelfs van 27 tot en met 30 december.

TOP 2000 quiz
Test je muziekkennis met de TOP 2000 quiz.
De quiz gaat elke avond plaatsvinden. De voorronden zijn op 27, 28 en 29 december. Elke ronde duurt iets meer dan een half uurtje.
Een team bestaat uit twee personen en per ronde doen er maximaal vier teams mee. Uit elke ronde komt één winnend team, dat zich plaatst voor de finale op zaterdag 30 december. Ook is er een plekje voor het ‘lucky-loser’ team in de finale.
Behalve dat de winnaar van de finale zich een jaar lang TOP 2000 quizkampioen van Rosmalen mag noemen, zijn er ook kaartjes te winnen voor Welcome to Satisfaction dat zaterdag 13 januari 2024 op de kalender staat.
Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt. Wel kunnen we je desgewenst op de reservelijst plaatsen. Inschrijven voor de quiz kan via : Inschrijven TOP 2000 quiz 2023.