Top 2000 Café Rosmalen 2022

Top 2000 Café Rosmalen 2022

 

Eind december 2022 vond voor de eerste keer het TOP 2000 Café Rosmalen plaats. Satisfaction had in de aanloop van dit nieuwe event al een donkerbruin vermoeden dat het wel eens een succes zou gaan worden, maar dit ?
Zó succesvol had organisatie nu ook weer niet gedacht. Het waren vier topdagen.

Begon het 27 december nog een beetje aan de rustige kant, gaandeweg de dagen werd het steeds drukker en drukker. En hoe leuk was het om te zien dat bezoekers van alle leeftijden het TOP 2000 Café Rosmalen binnen liepen.
Een vaak gehoord geluid was dat bij binnenkomst de warme en huiselijke sfeer van het café meteen opviel. Het werd door menigeen als zeer aangenaam ervaarden.  De Blauwe Zaal van De Kentering had dan ook een ware metamorfose ondergaan.

Tal van activiteiten en optredens
Activiteiten waren er meer dan genoeg. Men kon deelnemen aan workshops waaronder knutselen, schilderen, radio maken en dansen.
Daarnaast was er elke avond de drukbezochte TOP 2000 quiz met de finale op vrijdag en Ros Radio verzorgde prachtige uitzendingen.

Optredens waren er gedurende de vier dagen in alle soorten en maten. Trad ’s middags de Rodenborch band op, aan het begin van de avond was het de beurt aan dans & balletstudio Geraldine en daarop volgde veel livemuziek van onder andere Kris van Son, Mick Stender, Dr.Feelgood Live en de Do You Remember band met gastvocalisten.

De reacties van bezoekers waren overweldigend. Al redenen om vol in te zetten op een tweede editie van het TOP 2000 Café Rosmalen. Ook dan weer van 27 tot en met 30 december in de Blauwe Zaal van De Kentering.

De volgende foto’s spreken boekdelen :
(gemaakt door Karel Goossens en Ben Nienhuis)