Remember Albert West 2017

Remember Albert West 2017

Een waardig eerbetoon

Zaterdag 1 april 2017 brachten familie, vrienden, kennissen, collega’s en veel fans in de Kentering in Rosmalen een eerbetoon aan de overleden populaire artiest Albert West. Op deze wijze betrok Satisfaction Albert bij het vijftigjarig bestaan. Als dank aan een artiest die altijd dichtbij was. Voor iedereen heel benaderbaar. Albert trad met regelmaat op bij evenementen van Satisfaction.

In een uitverkocht huis zongen fans vanuit heel Nederland het hele repertoire uit volle borst mee.Het werd een avond om nooit te vergeten. Om toerbeurt stonden Theo van Veghel, Rini de Wit, Christa van der Zanden, Wiesje Westerlaken, Frans Mortiers, Thomas Timmers, Jolanda Cools, Tony Bodar, broer Ad en dochter Josine op het podium.

Dit alles muzikaal bijgestaan door de Do You Remember Band en The Shakin’ Arrows. De backing vocals werden verzorgd door de dames van Moyoy.

Eén van de hoogtepunten was het nummer ‘Just When I Needed You Most’ . Josine bracht dit nummer, met de stem van Albert op de achtergrond, met verve . Mede door het tonen van prachtig beeldmateriaal van Albert pinkten heel wat bezoekers hier en daar een traantje weg.

Naast de ballads was er ook volop de gelegenheid om te dansen en mee te brallen op onder andere de Cliffmedley en vele andere onvergetelijke songs.

Remember Albert West was een avond die we ons nog lang zullen heugen.  Een waardige ode aan deze geliefde artiest .