Remember Albert West 2022

Remember Albert West 2022

Vertrouwde sfeer bij avondje Albert

Het was weer ouderwets gezellig bij de tweede uitvoering van Remember Albert West. De Kentering, de plek waar Albert veel furore beleefde was the place to be op zaterdag 15 oktober. Dat vonden de vele honderden bezoekers,  waaronder ook fans uit het hele land en zelfs daar buiten. Natuurlijk passeerden alle bekende hits en andere vrolijke nummers de revue. Onder aansturing van Diana Huismans speelde de Do You Remember Band de sterren van de hemel en begeleidden zij de aanwezige artiesten op professionele wijze.
Daaronder natuurlijk zijn broer Ad, zijn dochter Josine, zijn vrienden Frank Mortiers, Tony Bodar en Theo van Veghel en diverse vocalisten waaronder Jolanda Cools. De backing vocals waren in vertrouwde kelen van de drie zangeressen Saskia van Bokhoven, Marlène Berger en Ingrid van den Nieuwenhuizen. Telkens weer een genot om naar te kijken en te luisteren.
The Wieners, toppers die als de kers op de taart zouden optreden, moesten op het laatste moment afhaken vanwege een corona besmetting. Satisfaction slaagde erin te elfder ure een heel geschikt alternatief te vinden in Dr. Feelgood Live. Mede door hun optreden kan worden terug gekeken op een bijzonder geslaagd event waarbij Albert West de hele avond in ieders gedachten was. Dat wordt nog eens versterkt door de naamgeving die het pleintje voor De Kentering heeft meegekregen, namelijk het Albert Westplein. Sinds de onthulling van de kunstzinnige beeltenis van Albert die aan een wand bij de Kentering is aangebracht, kan niemand daar meer omheen.
Albert is en blijft hierdoor voor iedereen in beeld.

De foto’s zijn gemaakt door Ben Nienhuis van BWC Pictures en geven een prachtige weergave van de geslaagde editie van Remember Albert West.