Remember Albert West

Proef Rosmalen

Een muzikaal eerbetoon aan deze oh zo geliefde artiest

Remember Albert West

Een muzikaal eerbetoon

In 2017 werd in het kader van het vijftigjarig bestaan van Satisfaction ‘Remember Albert West’ voor de eerste keer gehouden.
Helaas ontviel Albert ons allemaal in juni 2015. Postuum wordt hij met ‘Remember Albert West’ muzikaal herdacht. Een eerbetoon aan een zanger die altijd dichtbij was. Voor iedereen en ook voor de  mensen achter Satisfaction heel benaderbaar, Albert stond dan ook met regelmaat op de podia bij Satisfaction-evenementen.

Als allround artiest trad Albert op met wereldsterren als Charles Aznavour, Albert Hammond, Gilbert Bécaud, Tony Christie, Helen Shapiro, Anita Meyer, Bryan Hyland en heel veel anderen.
Albert bleef gewoon Albert, dat maakte hem geliefd bij zijn fans, zijn collega-artiesten maar ook in ‘Hilversum’ waar hij allerlei radio- en Tv-programma’s presenteerde.
De harten van heel wat fans in binnen- en buitenland klopten voor deze sympathieke zanger uit Rosmalen.

Met ‘Remember Albert West’ worden de herinneringen opgehaald met een live programma. Een avond boordevol nummers die Albert jarenlang met verve op de bühne heeft gebracht. En ook met nummers die hem dierbaar waren, live uitgevoerd door collega artiesten.