Zigzaggend terug in de tijd

Zigzaggend terug in de tijd

Mei 2020

Dat veel mensen opeens de dagen anders invullen is noodgedwongen, daar hoeven we niks op toe te lichten.
Maar misschien kan Satisfaction je in deze ‘Corona-tijd’ toch wat afleiding bezorgen. We zijn eens in het omvangrijke archief gedoken en dan komen er toch heel wat mooie herinneringen bovendrijven. Dan zie je ook wat er in die ruime halve eeuw dat Satisfaction bestaat allemaal is georganiseerd. We nemen je graag mee terug in de tijd. Dan kom je veel foto’s, posters en flyers, logo’s die speciaal voor bepaalde evenementen zijn ontworpen, en hebbedingetjes tegen.
We volgen geen route qua tijdpad of onderwerpen. We zigzaggen tussen de archiefdozen en plukken er willekeurig wat uit. Daar maken we dan een bundeltje van dat een paar minuten duurt. De ene keer zul je beeld ontdekken waaraan ook voor jou herinneringen kleven, maar er zijn uiteraard ook veel dingen gebeurd en georganiseerd waar jij niet bij was. Misschien juist daarom extra leuk om naar te kunnen kijken. Het kan zomaar zijn dat je daardoor mensen terugziet die je al lang uit het oog verloren bent.
Het kan voor iedereen zomaar een opstekertje zijn om naar de gebundelde clipjes te kijken en wie weet komt er zelfs een glimlach op je gezicht. Dat zou mooi zijn want dat is waarom wij het doen, we zorgen graag voor dat lichtpuntje dat je nu zo goed kunt gebruiken. Geniet ervan.

Serie 1

Serie 2

Serie 3

Serie 4

Serie 5

Serie 6

Serie 7