Rosmalen in Beweging

Rosmalen in Beweging

         Van 5 tot en met 25 mei 2021

Sportief de corona-kilo’s wegwerken en een steuntje in de rug geven aan de horeca en winkeliers van het centrum in Rosmalen die het al zolang erg moeilijk hebben.
Trek je wandelschoenen aan of pak de fiets en ga gezellig op pad. Laat je aanmoedigen door sponsorvrienden.
Van 5 tot 25 mei maken we er samen dan iets leuks van.

Met ‘Rosmalen In Beweging’ willen we graag inwoners van Rosmalen (en daar buiten) letterlijk en figuurlijk in beweging krijgen. Met een wandel- en fietstocht trachten we zo een gezonde levensstijl te bevorderen. In deze zware coronatijd ervaren velen van ons sociale beperkingen. De fysieke als geestelijke gesteldheid is niet al te best. Met een wandel- en fietstocht willen we die barrière enigszins doorbreken en de (sociale) verbinding onder mensen bevorderen.

Met het stimuleren om weer in beweging te komen, koppelen we de wandel- en fietstocht aan een sponsoring.  Zo hopen we dat er flink wat geld opgehaald wordt om de Rosmalense horeca en winkeliers in woord en daar een helpende hand te kunnen toesteken.

Jij bepaalt zelf wanneer je van 5 tot en met 25 mei gaat wandelen en/of fietsen en met welke afstand je dat gaat doen. Of je nu een wandeltocht van 5 of 10 kilometer aflegt of een fietsroute van ongeveer 30 kilometer, dat is helemaal aan jou. Wil je met een groepje wandelen of fietsen? Dat is zeker zo gezellig. Als het maar past binnen de meest actuele coronamaatregelen.