Do You Remember 2015

Do You Remember 2015

Do you remember. Jazeker!

Zaterdag 24 oktober zal iedereen zich blijven herinneren die op die avond in De Kentering was. Satisfaction Rosmalen organiseerde voor de tweede keer het evenement Do You Remember.

Ruim twintig vocalisten en acht topmuzikanten brachten repertoire uit de jaren 70 en 80. De tijd en energie die maandenlang werden gestoken in de voorbereidingen en repetities vertaalden zich in een ware euforie. Het genieten stond op alle gezichten te lezen. Zangers, zangeressen, muzikanten en bezoekers genoten van elke minuut. De uitverkochte zaal stond van begin tot eind op zijn kop.

In leeftijd zeer gemêleerd publiek onderging het programma niet, nee het beleefde de nummers intens mee. Teksten werden volop meegezongen, er werd gedeind en uitgelaten gedanst. Een fijn publiek, geen enkele wanklank. Gewoon gezellig onder elkaar genieten en lekker kletsen.

Op het podium wisselden de nummers elkaar in hoog tempo af, aan- en afgekondigd door Tony Bodar en Theo Pennings. Steeds weer andere vocalisten in wisselende combinaties begeleid door de fantastische band hielden het publiek scherp dat zich constant liet verrassen door het met zorg samengestelde repertoire.

Diana Huismans, de grote muzikale coördinator, gaf maar weer eens haar professionele visitekaartje af. Solisten en backing vocals  waren door haar perfect geïnstrueerd en voorbereid. Het geheel was dan ook een geoliede machine. De klok stond voor iedereen veel te snel op half twee. De avond vloog voorbij.