Do You Remember 2014

Do You Remember 2014

Succesvol evenement van Satisfaction

Do You Remember is lol voor iedereen

De Theaterzaal van De Kentering stond op 25 oktober 2014 vol met allerlei apparatuur, maar vooral vol met de bijna vijfhonderd bezoekers. Die waren afgekomen op het nieuwe concept dat Satisfaction een half jaar geleden bedacht.

Twee bands en twintig zangers en zangeressen moesten zorgen voor een welhaast non stop programma. En dat is gelukt. Van 21.00 tot 02.00 uur wisselden de vocalisten elkaar in wisselende samenstelling heel snel af. In backings met twee, drie of meer zangers en zangeressen boden zij ondersteuning aan de nummers die Plug- It en The Welcome Band respectievelijk speelden. Het repertoire bestond uit zo’n zestig nummers uit de jaren 60 en 70 en gaf daarmee een mooi tijdsbeeld. Soms een lekker rustige ballad dan weer up tempo of heavy. Het publiek kon het wel waarderen. Er werd niet alleen uit volle borst meegezongen, ook de ‘dansvloer’ stond permanent lekker gevuld.

Maandenlang is er wekelijks heel hard gerepeteerd met de beide bands en de twintig vocalisten. Daar spatte het enthousiasme elke avond al vanaf al trok het voor de meesten toch wel een wissel op de tijd die privé overbleef. Maar het is de moeite waard geweest. Niet alleen door de maanden van lekker muziek maken met elkaar maar vooral ook door de climax die op 25 oktober werd bereikt. Het concept blijkt succesvol en in 2015 een vervolg waardig.