Albert West en Satisfaction

Albert West en Satisfaction

De carrière van Albert West beslaat ongeveer diezelfde periode als die waarin Satisfaction nadrukkelijk actief was. Zo beetje vanaf de jaren 60. Satisfaction begon 10 februari 1967, Albert zette zijn eerste muzikale schreden bij The Shuffles in 1963.
Voor iedereen en ook voor de  mensen achter Satisfaction was hij heel benaderbaar. Een fijn mens met warme belangstelling voor zijn omgeving. Albert stond met regelmaat op de podia bij Satisfaction-evenementen, zoals de events :
-Bij Ons Op De Misse
Legendarisch en in ieders geheugen onuitwisbaar vastgelegd, was daarbij      zijn optreden aan het einde van de avond gezamenlijk met de Rosmalense      band Freelance en de Belgische top band Teamwork.
Night Of Satisfaction
In ‘t Zunneke
Diverse jubileumfeesten van Albert zelf
In 2011 de Shuffles Revival met tevens het uitbrengen van het boek
  ‘Toen kwam de hit’.
-Deelname als jury-lid aan de Playback shows.

Maar ook als bezoeker was hij , na afloop van optredens in het land, een graag geziene gast bij de avonden van Satisfaction.

Remember Albert West
Werd In 2017 voor het eerst georganiseerd; in 2022 staat het voor de tweede keer geagendeerd en wel op zaterdag 15 oktober. Avonden die een ode zijn aan de man als mens en als artiest. Mede inhoud en vorm gegeven door collega-artiesten.