Satisfaction House Live 2019

Satisfaction House Live

Zaterdag 6 april 2019 : Danscentrum Rosmalen

Laatste serie kaartjes (kaartje € 10,–) uitsluitend nog verkrijgbaar bij het Danscentrum aan de Berlicumseweg 8 en Primera aan de Harry Coppensstraat in Rosmalen.

‘Satisfaction House Live’
De kiem voor dit evenement werd gelegd in het pand op de hoek Raadhuisstraat/Dorpsstraat. Het was de aanloop naar het vijftigjarig bestaan van Satisfaction. Satisfaction sloot het feestjaar muzikaal af met een ‘Satisfaction House Live’ bij Café Bottles. Het was een ongekend succes, het hing letterlijk met de benen buiten. Lang niet iedereen kon naar binnen en dat was voor Satisfaction en de bezoekers teleurstellend. De grote belangstelling toen is voor Satisfaction nu alle reden om het ‘House Live’ te herhalen, maar nu zó dat een grotere groep bezoekers ervan kan genieten. Op een andere locatie en met veel meer gastvocalisten.

En dat zijn…
De volgende kanjers gaan je een onvergetelijke avond bezorgen: Jan Kroon, Flore Wittenberg, Joost van Berkel, Marieke van der Plas, Saskia van Bokhoven, Wendy Meesters, Marlène Berger, Tony Bodar en Louise van der Togt. Allemaal op en top vocalisten die weten hoe een muzikaal feestje gevierd moet worden.

Do You Remember Band : Eén en één is drie !
Zo’n prachtige groep vocalisten vraagt om een professionele begeleiding. Nou, dat is bij de Do You Remember band in goede handen. De muzikanten voelen de vocalisten perfect aan, net zoals omgekeerd de vocalisten de muzikanten dat doen. Zo wordt vanzelf één plus één, drie !
De band bestaat uit Diana Huismans, Roeland Heesbeen, Tony Maes, Chris Grefkens en Dave Hanhart.

Het repertoire van ‘Satisfaction House Live’ gaat kriskras door de tijd met ook nog eens allerlei soorten muziek. Van soul naar rock, van disco tot Nederlandstalig. Zelfs tot die ene ‘guilty pleasure’. Stuk voor stuk nummers van herkenning en heerlijk om lekker mee te brallen. En niet te vergeten….. om lekker te swingen.

DJ Ger Nijkamp
De pauzes van de avond met volop live muziek worden ingevuld door discjockey Ger Nijkamp. Een DJ die al vele jaren en tot op de dag van vandaag perfect aanvoelt wat het publiek wil, dansbare en toegankelijke muziek.

Danscentrum Rosmalen
Satisfaction is in zijn nopjes dat het evenement ‘Satisfaction House Live’ bij het Danscentrum Rosmalen kan plaatsvinden.
Een perfecte locatie waar je je direct bij binnenkomst al helemaal thuis voelt.
Daar zorgen de mensen van het Danscentrum wel voor. En dat alles in een sfeervolle ambiance.
De zaal gaat om 20.30 uur open.
Om 1.00 uur gaat de tapkraan dicht en trekken we de stekker eruit.