Podium Rosmalen

Podium Rosmalen

Opblaasbaar multifunctioneel podium van 8 x 6 meter

Een podium voor Rosmalen

Beschikbaar voor verenigingen en stichtingen

Hoe mooi én wenselijk zou het zijn als Rosmalense verenigingen en stichtingen kunnen beschikken over een multifunctioneel podium ?
En ja, hoor. Soms komen dromen uit.
Het podium is er !

Medio 2018 is de Stichting Podium Rosmalen opgericht. Deze onafhankelijke stichting heeft niet alleen de handen op elkaar gekregen voor het idee maar ook de financiële steun om voor Rosmalen een podium aan te schaffen.
De Stichting Podium Rosmalen heeft als doel een podium beschikbaar te stellen aan verenigingen en stichtingen dat zij tegen zeer geringe kosten kunnen lenen voor hun activiteiten. Podium Rosmalen wil daarmee bereiken dat evenementen financieel meer haalbaar worden omdat huurkosten voor een podium nagenoeg wegvallen. Tegelijkertijd hoopt Podium Rosmalen dat het een stimulans geeft om activiteiten te organiseren die eerder niet haalbaar bleken vanwege het kostenaspect.
Het organiseren van evenementen en activiteiten wordt in financieel en facilitair opzicht een stuk gemakkelijker waardoor Rosmalen nog meer kan bruisen.

Podium
Het podium is multifunctioneel en kan in een mum van tijd worden opgebouwd en afgebroken. Kwestie van letterlijk opblazen en achteraf gewoon laten leeglopen. De afmeting bedraagt 8 meter breed en 6 meter diep. De ‘ondergrond’ is een stabiele en robuuste tendermaster, de overkapping is opblaasbaar.

Bestuur
Het bestuur van Stichting Podium Rosmalen bestaat uit Rini Timmers (voorzitter), Jan van Beekveld (penningmeester), Leander Pennings (secretaris),Theo Pennings (bestuurslid), Herman en Dinther (bestuurslid).

Condities en nadere informatie
Over de condities en de manier van reserveren komt op deze site binnenkort meer informatie.
Wil je er toch al meer over weten, neem dan contact op Leander Pennings, 06 23707619 of mail naar podiumrosmalen@ziggo.nl