Kennismaking

Wie zijn we ?
Satisfaction, in de volksmond ook wel bekend in het verleden bekend als Soos Satisfaction, is afkomstig uit Rosmalen en in 1967 opgericht. Met veel enthousiasme startte dit clubje in De Kentering en daarna heeft de soos vele jaren haar honk gehad in een boerderij aan de Schoolstraat 34.

Vind je het leuk om terug te blikken en wil je wat meer weten over de soos in de beginjaren, dan kun je hier meer over lezen en nostalgische foto's zien in het blokje
historie. Jarenlang is de soosboerderij hét honk geweest voor heel wat generaties die op een fijne en gezellige manier hun vertier hebben gehad in Rosmalen. Vele vriendschappen zijn in deze sociëteit ontstaan en duren vandaag de dag nog voort. In de beginjaren 90 deden echter de grote discotheken hun intreden, en de jeugd ging steeds verder hun blikken verruimen. Heel begrijpelijk overigens, maar voor de meeste sociëteiten in Nederland bleek dat het bestaansrecht nog maar moeilijk te verwezenlijken was. Kort daarna heeft de stichting besloten om de boerderij af te stoten en in een andere vorm verder te gaan. Want definitief stoppen is nooit een optie geweest. Met nieuw elan is Soos Satisfaction daarna verder gegaan om met een iets andere invalshoek het inwoners van Rosmalen toch van tijd tot tijd naar hun zin te maken.

Momenteel bestaat de stichting uit een dagelijks bestuur aangevuld met een aantal enthousiaste medewerkers. Al deze mensen , waarbij alles op vrijwillige basis gebeurd, hebben al vele jaren een nauwe verwantschap met Soos Satisfaction. En dat zal altijd zo blijven. Want eenmaal soosbloed, altijd soosbloed.


Wat doen we ?

Vandaag de dag organiseert én ondersteunt Satisfaction jaarlijks enkele evenementen en activiteiten voor de inwoners van Rosmalen en omstreken. Met name "Satisfaction organiseert....." (een paar keer per jaar) en Welcome to Satisfaction zijn hiervan goede voorbeelden.

Daarnaast heeft Satisfaction ook volop affiniteit met andere evenementen en organisaties die voor een brede groep inwoners van Rosmalen bestemd zijn. Hieraan wordt door de soos met plezier en overtuiging een bijdrage geleverd. Of het nu gaat om financiële steun of om een organisatorische bijdrage. We noemen er enkele: Culinair PleinMuziek, De Hannusclub, Intocht Plus, In ‘t Zunneke , Blik Op Rosmalen en Trug Nor Vruuger.

Kortom ,.... Satisfaction is en blijft springlevend !

 

 

Vriend worden?

Dat kan!
Kijk ook eerst even naar
Satisfaction organiseert