Het Gevoel van de Soos

Prima sfeertje bij De Witte Zwaan

 

Zaterdag 19 september jl. was het dan zo ver: Het Gevoel van de Soos kon herleven.

En dat was voor menigeen aan de orde.

Vele bekende gezichten met verhalen van toen.

 

Drie sociëteiten, te weten Selection, Revolution en Satisfaction, hadden de handen ineen geslagen om nog één keer dat nostalgische gevoel van vroeger op te roepen.

Bij De Witte Zwaan in Berlicum was dat vooraf al een garantie. De locatie leent zich bij uitstek voor dit soort avonden waar gemoedelijkheid en sfeer voorop staat.

De ambiance was top.

 

De avond werd natuurlijk gevuld met muziek van toen. DJ’s van alle drie de sociëteiten maakten hun opwachting en zelfs de plaatjes op vinyl werden weer uit de kast gehaald.

De wandpresentatie met oud beeldmateriaal gaf een terugblik op vele mooie momenten.

Eén van de hoogtepunten was toch wel het optreden van het trio September. Bij de eerste noot spoedde het publiek al richting dansvloer, en dat is de gehele avond zo gebleven.

Jolanda, Martijn en Jan gaven met overgave hun visitekaartje af.

 

Een klein minpuntje was misschien dat niet iedereen gebruik heeft gemaakt van zijn of haar gereserveerd kaartje. Waren vooraf door velen (ruim 300) kaarten aangevraagd, op de avond zelf zijn ongeveer 200 trouwe bezoekers gekomen. Iets wat voor de organisatie natuurlijk een teleurstelling was.

Maar niet voor lang !!

De avond kende vele mooie momenten. Vele herinneringen werden opgehaald en het gaf een goed gevoel om bekenden van toen nog eens te ontmoeten. Het Soosbloed stroomde weer als vanouds.

 

Soos Satisfaction kijkt met een tevreden gevoel terug op deze avond. De Soos bedankt Ans, Jenny, Wim, Alex, Louis, Chris en Henri voor hun inzet en medewerking, maar vooral voor de gezelligheid en niet te vergeten Marga en Henk van De Witte Zwaan voor hun gastvrijheid.

 

 

  

Foto's Het Gevoel van de Soos