FietsENmenu 2020

FietsENmenu 2020

Editie ‘zaterdag 6 juni 2020’ gecanceld in verband met het Coronavirus.

Wat hadden Marya en Judith er zin in om de organisatie van FietsENmenu 2020 op zich te nemen ! En wat hadden ze al súper leuke (horeca-) gelegenheden bezocht en afspraken gemaakt om de deelnemers te laten genieten van onverwachte plekken en heerlijke gerechten. Al maanden achter de schermen met de hele organisatie en alles eromheen bezig en nu, nu Satisfaction bijna op het punt stond om de inschrijving open te stellen, nu gooit de hele crisis vanwege het Coronavirus ook hier roet in het eten.
Want alhoewel FietsENmenu gepland staat voor 6 juni en daarmee voorlopig buiten de maatregelen van het kabinet valt, vindt Satisfaction het niet gepast en haalbaar, dit prachtige en onwijs leuke evenement, door te laten gaan.
We zijn allemaal met veel belangrijkere zaken bezig. Onze eigen gezondheid, maar ook die van ons gezin, onze ouders, kinderen, vrienden en allen die ons dierbaar zijn. Hebben we misschien zorgen om onze baan, ons bedrijf, kinderen die voor belangrijke zaken als examen of studie staan. Daar past naar onze mening nu geen inschrijving voor een evenement bij, waarbij het ook nog niet eens zeker is dat 6 juni onze wereld weer is als voorheen.
Met spijt in ons hart, maar met volledig instemming van iedereen binnen Satisfaction, melden we dan ook dat FietsENmenu 2020 geen doorgang zal hebben. Maar jee, wat hopen wij dat jullie samen met ons er volgend jaar een meer dan geweldig FietsENmenu 2021 van gaan maken !

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.
De mensen achter Satisfaction