Do You Remember

Do You Remember

Zigzaggend door de tijd

Do You Remember

Grote groep vocalisten vertalen muziekdecennia naar nu, onder begeleiding van professionele muzikanten. Kris kras ga je met Do You Remember door verschillende muziekstromingen. Je aangenaam laten verrassen door de vocalisten is één van de speerpunten van dit muziekfestijn.

Muziek, ongeacht uit welke periode, verbindt. Of je nu op het podium staat of als publiek lekker meezingt en danst. De vonk over laten slaan, dat is wat Satisfaction graag wil bereiken met Do You Remember. De beleving die iedereen ervaart is heel belangrijk.

In 2014 stonden de jaren 60 en 70 centraal, in 2015 de jaren 70 en 80, en als logische opvolging in 2016 de jaren 80 en 90. Telkens weer met ruim twintig vocalisten.

Van jaar tot jaar

In 2014 werd voor de eerste keer Do You Remember gehouden. Een ongekend succes. Met muziek uit jaren 60 en 70 met medewerking van twintig vocalisten en de bands Plug It ! en the Welcome Band.

In 2015 organiseerde Satisfaction Do You Remember voor de tweede keer, nu met muziek uit de jaren 70 en 80. Zangers, zangeressen, muzikanten en bezoekers genoten van elke minuut. Een zeer goed gevulde  zaal stond van begin tot eind op zijn kop.

In 2016 was het de beurt aan de jaren 80 en 90. Ruim twintig super enthousiaste vocalisten brachten onder begeleiding van de Do You Remember band de bezoekers in extase. Een editie die in de legendarische boeken van Satisfaction met trots is opgeslagen.