Dag van de Mantelzorgers

Dag van de Mantelzorg groot succes !

Geweldig optreden van de Do You Remember Band

Zaterdag 10 november 2018 vond de Dag van de Mantelzorgers plaats in de Brabanthallen. Zo’n kleine 600 mantelzorgers uit alle gelederen van de samenleving genoten van de eerste tot laatste minuut. Daar had Welzijn Divers van gemeente ’s-Hertogenbosch dan ook echt op alle fronten voor gezorgd.

De bezoekers werden in de watten gelegd met een uitgebreid diner en een aanstekelijk optreden van de Do You Remember Band aangevuld met enkele gastvocalisten.
Voor het muzikale programma stond Satisfaction Rosmalen garant. Vanaf de eerste noot was de sfeer in de zaal opperbest. De dansvloer stond nagenoeg bij elk optreden goed gevuld en aan tafel gingen de handjes regelmatig in de lucht. Daar zorgden Wendy Meesters, Marieke van der Plas, Jan Kroon, Tony Bodar, Frank Mortiers en Theo van Veghel wel voor. Stuk voor stuk sfeermakers die het gemêleerde gezelschap bezoekers met een voldaan gevoel naar huis lieten gaan. Zonder alle muzikanten en vocalisten te kort te doen, het optreden van Conny Henderiks bracht de hele zaal volop in vervoering. Met het nummer ‘Ich bin wie Du‘ verraste de organisator van de Dag van de Mantelzorger menigeen op aangename wijze.

Satisfaction Rosmalen heeft de organisatie van het avondprogramma voor de Dag van de Mantelzorgers als een eer beschouwd en kijkt met veel genoegen terug op deze bijzondere geslaagde dag.

Foto’s zijn gemaakt door Olaf Smit.