Dag van de Mantelzorgers

Dag van de Mantelzorg , zaterdag 10 november

Satisfaction naar de Brabanthallen

We vinden het leuk om te kunnen melden dat Satisfaction is benaderd door het Steunpunt mantelzorg Divers om de organisatie van het muzikale gedeelte van de Dag van de Mantelzorg voor regio ’s-Hertogenbosch te doen.

Een uitdaging die Satisfaction met beide handen heeft aangegrepen. Niet voor niks is Satisfaction een groot voorstander van samenwerking wanneer je elkaar daarmee kunt versterken. Ook belangrijk vinden wij dat het evenement ook nog eens – zachtjes uitgedrukt- voor een goed doel is, namelijk de mantelzorgers !
Stuk voor stuk mensen die iets over hebben voor de medemens.
Als Satisfaction een steentje kan bijdragen om deze doelgroep een onvergetelijke dag te bezorgen, dan laat het deze kans niet liggen.
Zaterdag 10 november 2018 vindt de Dag van de Mantelzorg plaats. Voor regio Den Bosch is dat in de Brabanthallen.

Do You Remember band met vocalisten
Om de zeer gemêleerde groep mantelzorgers (bezoekers komen uit allerlei dorpen, wijken en buurten van de gemeente ’s-Hertogenbosch) een gevarieerd avondprogramma te bieden, heeft Satisfaction de Do You Remember Band gecontracteerd. Deze band, onder leiding van Diana Huismans, is van alle muzikale markten thuis. De Do You Remember Band gaat enkele vocalisten begeleiden, waaronder Wendy Meesters, Marieke van der Plas, Theo van Veghel, Frank Mortiers, Tony Bodar en Jan Kroon.

De Dag van de Mantelzorg is uitsluitend bedoeld voor mantelzorgers die ingeschreven staan bij het Steunpunt mantelzorg Divers.