Welcome to Satisfaction 2017

 

Welcome to Satisfaction weer prima

 

De drie zalen van De Kentering waren zaterdagavond 14 januari 2017 weer lekker gevuld bij het evenement Welcome to Satisfaction. De programmering sprak het publiek blijkbaar goed aan.

 

Vele bezoekers togen zich van de ene naar de andere zaal om alle zes bands goed te kunnen bewonderen.  Haast een onmogelijke klus , want niemand wilde iets missen.
Of het nu boven was met Say Keys, of in de Theaterzaal met k’bam. Eén van de smaakmakers tijdens deze editie was Act On Demand. De Blauwe Zaal stond van de eerste tot laatste minuut flink op z’n kop.

 

Adèle, één van de jongere bezoeksters: "Ik kom zelf uit Rosmalen, en vind het leuk dat er zoiets in Rosmalen georganiseerd wordt.  Wij waren daar voor de eerste keer. Het was zeker een leuk en voor ons interessant evenement. De live muziek was heel goed en maakte de sfeer gemoedelijk en ontspannen. Een lekker avondje uit en zeker voor herhaling vatbaar. We gaan de activiteitenagenda van Satisfaction in de gaten houden. Absoluut."

 

Volgend jaar staat er weer een Welcome to Satisfaction op het programma, dan zaterdag 13 januari 2018. Hoe de programmering er dan uit gaat zien, wordt voor de organisatie weer een flinke uitdaging.

De raderen draaien al.