Welcome to Satisfaction ON TOUR 2015

 

Zaterdag 14 november wordt voor de derde keer op rij Welcome to Satisfaction On Tour gehouden in Sociaal Cultureel Centrum d’n As in Empel. Drie coverbands zorgen voor een avondvullend programma boordevol dansbare muziek voor jong en oud. BABY BLUE, THE SCREAMERS en DAFUNQ betreden het podium. De avond begint om 20.30 uur.

 

Satisfaction trakteert niet alleen inwoners van Empel maar de hele regio op een voorproefje van het succesvolle evenement Welcome to Satisfaction. Dit vindt traditioneel plaats op de tweede zaterdag van het nieuwe jaar. In 2016 is dat 9 januari.
In d’n As treden om toerbeurt drie bandjes op.
Met Baby Blue, The Screamers en Dafunq op het programma belooft het een avond te worden vol variatie en muziek die veel mensen zal aanspreken.

 

BABY BLUE
Deze band is zonder enige twijfel dé sensatie in coverland. Optredens tijdens Zwarte Cross, Festyland, Nijmeegse Vierdaagse en andere festivals, prijken op hun indrukwekkende agenda. Baby Blue bestaat uit een groep jonge muzikanten die met een frisse en goedogende look het publiek perfect weet te bespelen. Pop, rock, Nederlandstalig en zelfs die ene Guilty Pleasure vliegt je in een hoog tempo om de oren.

 

THE SCREAMERS
In 2013 stonden deze kanjers ook al op de bühne tijdens ON TOUR in Empel. En niet zonder succes.
Het repertoire van The Screamers bestaat uit nummers van de vijftiger tot tachtiger jaren. Pittige rock ‘n’ roll van o.a. Elvis, Jerry Lee Lewis en the Rolling Stones en CCR  prijken op de speellijst. Lekker bandje om eens flink bij uit je dak te gaan.

 

DAFUNQ
De grootste band in de rij van drie. Deze negenkoppige formatie, bestaat uit groovy drums, pompende bas, funky gitaarslagjes, vette toetsen, strakke blazers en twee oog – en oorstrelende zangeressen brengt een mix van soul, pop en funk.
Swingen dus.

 

Kaartje
Een toegangskaartje kost één tientje.

Kaartjes zijn ook verkrijgbaar bij  Sociaal Cultureel Centrum d’n As, Asmunt 3, Empel.